Drank kopen bij uw slijterij in de Dapperbuurt

Woont u in de Dapperbuurt en bent u op zoek naar goede drank voor bij het diner of houdt u van een lekkere cocktail op zijn tijd? Kom dan langs bij Slijterij Oost. Wij adviseren u graag over de verschillende dranken in ons assortiment. Ook is het mogelijk om de dranken te nuttigen in ons restaurant Selam Afrika.

Contact

Ons drankenassortiment

Bestek

Ons assortiment is breed en bevat veel verschillende soorten drank. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse soorten (mousserende) wijn, sterke drank zoals whiskey en rum, mixdranken, verschillende soorten bieren, likeuren, overige sterke dranken en alcoholvrije drank.

Wijn kopen

Wijn

In ons assortiment vindt u vrijwel alle soorten wijn. Zo hebben we witte wijn, rode wijn en rosé. Fruitig, fris, zoet en droog.

Mousserende wijn kopen

Mousserend

Ook voor mousserende dranken kunt u bij ons terecht. Wij verkopen onder andere prosecco, champagne en cava in verschillende prijsklassen.

Whiskey en rum kopen

Whiskey en rum

Op zoek naar een goede fles whiskey of rum om cadeau te doen of voor uzelf? Wij verkopen onder andere malt, blend, bourbons en spiced.

Mixdranken kopen

Mixdranken

Hebt u een feestje en wilt u een lekker mixdrankje schenken? In ons assortiment hebben wij onder andere wodka, gin en sours.

Bier kopen

Bieren

Houdt u wel van een goed glas bier op zijn tijd? Wij verkopen speciaalbier, blond, dubbel, triple en meer!

Likeur kopen

Likeur

Ook voor een goede likeur zit u goed bij Slijterij Oost. In ons assortiment vindt u onder andere Baileys, koffielikeur, sambuca en tequila.

Drank kopen

Overige dranken

Nog niet gevonden wat u zocht? Onze slijterij in de Dapperbuurt beschikt uiteraard ook over verschillende soorten jenever, cognac, port, sherry en bitters.

Alcoholvrije drank kopen

Alcoholvrij

Voor iedereen die niet zo van alcohol houdt of even een alcoholvrije periode heeft, verkopen wij ook non-alcoholische wijn en bieren. Daarnaast kunt u ook voor cocktailbenodigdheden bij ons langskomen.